Τα Εργαστήρια Vichy μετά από 14 χρόνια ερευνών, δημιούργησαν τη νέα σειρά Neovadiol με Σύμπλοκο Αναπλήρωσης, την απόλυτη σύνθεση που μιμείται τη δράση της ορμόνης DHEA, μιας πολύ σημαντικής ορμόνης για νεανική επιδερμίδα, και αντιμετωπίζει τα συμπτώματα της επιδερμίδας κατά την εμμηνόπαυση. Αποτελείται από Ιαματικό Νερό της Vichy μαζί με ένα μοναδικό συνδυασμό 5 δερματολογικών δραστικών συστατικών (Υαλουρονικό Οξύ, Hedione, Hepes, Hydrovance και μια άνευ προηγουμένου υψηλή συγκέντρωση Pro-Xylane) που οδήγησε στη νέα Κοσμητολογία Αναπλήρωσης με αποτελεσματικότητα σε όλους τους βασικούς δείκτες νεότητας της επιδερμίδας.

Χαρίζει πιο πυκνή και ελαστική επιδερμίδα, ανάπλαση του περιγράμματος και μείωση της χαλάρωσης του προσώπου, ενώ η λάμψη και η ομοιογένεια αποκαθίστανται.

Η συγκέντρωση Pro-Xylane δρα στο κολλαγόνο I και στο κολλαγόνο III, που αποτελούν πηγές σφριγηλότητας και πυκνότητας, στο πάχος της επιδερμίδας μέσω αύξησης της σύνθεσης των γλυκοζαμινογλυκανών (GAG), ενώ ταυτόχρονα μειώνει τις καφέ κηλίδες, καθώς δρα στους οινοβλάστες. Η επιδερμίδα αποκαθίσταται σε όλα τα επίπεδα, “γεμίζει” και μέσα σε 4 μέρες γίνεται πιο σφριγηλή κατά 22%. Η απολέπιση ρυθμίζεται, η κυτταρική ανανέωση ευνοείται, η όψη της επιδερμίδας αλλάζει και αντιμετωπίζεται δραστικά η τραχύτητά της, χάρη στο δραστικό συστατικό Hepes, γνωστό για τις στοχευμένες απολεπιστικές του ιδιότητες. 7 ημέρες μετά, η επιδερμίδα ενυδατώνεται κατά 94% και γίνεται πιο λεία με αποτέλεσμα να είναι πιο σφριγηλή, άνετη και απαλή χάρη στο Υαλουρονικό Οξύ και στο δραστικό συστατικό Hydrovance. Το Hedione αυξάνει τη φυσική παραγωγή λιπιδίων, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να έχει μεγαλύτερη άνεση και ελαστικότητα.